Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Midnight Sun Golf


For Web rabatt Bestill Midnattsolsgolf pakken her post@lofotengolf.no

Pakken innholder Greefee ved midnatt, Vakker spesialdiplom med midnattsolssertifikat og Lofoten Golf Links Logoball kr 900,-

Midnattsolgolf Knapt noe er mer eksotisk enn å spill golf i middnattsol i Lofoten. Det er rart å forestille seg, men det er ikke forskjell på dag og natt. Den lave sola gjør likevel at fargene blir sterkere og en får en følelse av at tiden står stille. En liten detalj er at vi ikke er plaget med mygg som andre baner i nord kan være. Klubbhuset holder åpent til kl 01 på natten.

Er dere en gruppe og ønsker et arrangement rundt midnatt kan vi lage et spennende program med god mat, turnering, golfmoro med mer under midnattssol. Ta kontakt og vi vil gi dere et forslag. Ved golfbanen kan du leie golfbil, samt kjøpe eller leie det golfutstyret du måtte trenge. Driving range. Greenfee fås kjøpt  i resepsjonen ved Lofoten Golf Links. Book starttid ved www.lofoten-golf.no/greenfee.php Vi tilbyr transport t/r Svolvær for de som ønsker det. Sesong midnattssolgolf: 20. mai til 25. juli. Leier du utstyr av oss avtaler vi hvor dette settes etter runden er ferdig en gang på natten.
Se mer
     
Klapp Media