Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Golfinstruksjon - Golfpro 2014!
Da har vi endelig fått på plass vår eminente golfpro. Lewis Caseley er fra Newcastel skal være hos oss hele sesongen. Til vanlig jobber han ved Troon Golf på Saadiyat Beach Golf Club , Abu Dhabi. Les mer om han under. Vi håper alle tar godt imot han. Lewis tilbyr også Custum Fitting av golfkøller, skifte av grep med mer. Ring oss på 76072002 eller ring Lewis direkte på 95075499 for å booke protime eller custom fitting. Medlemmer av Lofoten Golfklubb har 50% rabatt på protimer!

Lewis Caseley

Bio

Mitt navn er Lewis Caseley og jeg er fra Newcastle, England . Jeg jobber for Troon Golf på Saadiyat Beach Golf Club, Abu Dhabi, på heltid. Denne sommeren vil jeg derimot være på Lofoten Golf Links. Utdanningsmesseg er jeg for tiden i PGA -programmet ved Birmingham University.

Erfaring:

Fra en coaching perspektiv har jeg jobbet innenfor skoler i Nordøst- England organisere leksjoner og inter- school konkurranser . Etter at jeg flyttet til UAE på Saadiyat Beach Golf Club , Abu Dhabi underviser og arbeide jeg med vårt junior program. Sommeren 2013 jobbet jeg i New York , USA, og underviste barn og voksne hvor hovedfokuset var å øke interessen og antall spillere i området.


Lofoten Golf Links

Jeg er her på Lofoten i sommer for å hjelpe Frode og hans team med alle ting golf på denne ekstremt spennende og unikt sted. Sammen med undervisning mine tjenester jeg vil tilby tilpassede club fitting og er her på konsulentbasis med Troon Golf. Av de tilbakemeldingene jeg har fått allerede og det jeg har forstått av prosjektet er jeg overbevist at golfmiljøet her vil vokse de nærmeste årene.. Med 18 hull designet med en praktfull beliggenhet, har dette prosjektet et utrolig potensial til å bli en av de beste banene i verden. Det er virkelig et privilegium å være her , og jeg gleder meg til månedene som kommer.

Lessons @ Lofoten Links.pdf
Lewis Caseley Profile.pdf
Club Repair and Instruction Fees.pdfSe mer
     
Klapp Media